![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
باید درخواست ریفاند دیپازیت بدید یه مبلغی کسر می کنن.برمی گردونن 200 تا300 دلار
2021-08-31 06:31:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی
سن ۳۰ با یه مدرک دانشگاهی میشه واسه کالج اپلای کرد؟
2021-08-30 11:57:00 #Canada [مدرک دانشگاهی] ویزایدانشجویی
اگر دانشگاه فقط اینتیک سپتامبر داشته باشه امکان داره در صورت ویزا بذاره وینتر بریم؟!
2021-08-30 14:31:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی
الان برای من پیش میاد با توجه به صحبت هایی که شد وقتی رشته ای که میخوایم بخونیم ارشد دانشگاهی نداره این دیگه توجیح داره که چرا داریم میریم کالج درسته؟
2021-09-01 04:23:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی
و عرض ادب خدمت دارم برای اپلای دانشگاه در مقطع ارشد به نیت مهاجرت دانشگاه مهم تره یا شهری که انتخاب می کنیم مثلا اینکه تورنتو آدم بره حتی یک کالج یا مثلا دانشگاه بره ولی در یک شهر متوسط؟
2021-09-01 06:53:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزایدانشجویی
باشه من امسال وارد ۱۲ هم میشم و خواستم برای یه کالج یا دانشگاه اقدام کنم ولی تا اونجایی که میدونم کالج محیطش تعاملی تره چه کالج های خوبی رو با شهریه پایین در رشته بیولوژی undergraduate پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید??
2021-09-02 02:15:00 #Canada [کالج یا دانشگاه] ویزایدانشجویی
وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:22:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزایدانشجویی
من می خوام برای یک دوره post graduate کالج اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 03:44:00 #Canada [سابقه کار] ویزایدانشجویی
Sop فقط مخصوص دانشگاه اپلای کردنه یا برای کالج هم نیازه؟؟؟
2021-09-03 16:09:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی
معمولا برای چند تا کالج باید اقدام کنیم که نتیجه بگیریم ؟ کالج هم مثل دانشگاه باید ۱۰ تا اپلای کنیم که ۵ تا جواب بیاد؟
2021-09-04 15:15:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
،دخترم با سن ۱۹ سال و دولینگو ۱۰۵ میخواد برا کالج اقدام کنه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-28 16:55:00 #Canada
سوال من برای برادرم از یه کالج میخوام اقدام کنم که خانوادگی بیان البته خانمشون رو ثبت نام کنم دختر ۱۰ساله وپسر بیست ساله همسرشون باهاشون بیارم به نظرتون به همه باهمویزا میدن یا ریسکش بالاست
2021-10-03 17:16:00 #Canada
باشه من امسال وارد ۱۲ هم میشم و خواستم برای یه کالج یا دانشگاه اقدام کنم ولی تا اونجایی که میدونم کالج محیطش تعاملی تره چه کالج های خوبی رو با شهریه پایین در رشته بیولوژی undergraduate پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید??
2021-09-02 02:15:00 #Canada
2021-04-19 11:48:00 #Canada